Over L-Santé

Home / Over L-Santé

L-Santé: schoonheidsspecialist Veldhoven

L-Santé is gestart in juni 1986 op een bovenverdieping onder de naam Schoonheidssalon Lianne. Sinds 1990 zijn wij gevestigd op ons huidige adres in Veldhoven, op de Burgemeester van Hoofflaan 169. Al ruim 30 jaar runnen wij, Theo en Lianne Hendriks, met veel plezier L-Santé. Schoonheidsspecialist Veldhoven

Door resultaatgerichte behandelingen, ons enthousiasme en onze focus op ontwikkeling hebben we in 1997 een uitbreiding van de salon gerealiseerd, waardoor we u nog meer diensten en specialisaties kunnen aanbieden. Door middel van efficiënte cursussen en bijscholing houden we onze vakkennis op peil. Zo bent u bij ons altijd in vertrouwde en bekwame handen!

Onze salon staat voor vakkundigheid en persoonlijke aandacht, oftewel: behandelen op maat! Dit doen wij met behulp van kwaliteitsproducten en vakkundige specialisten. Service staat hierbij centraal.

Schoonheidsspecialist Veldhoven

Vakkundigheid

Persoonlijke aandacht

Blijvend vernieuwend

Diverse specialisaties

Schoonheidsspecialist Veldhoven

Momenteel bestaat ons team uit: Theo & Lianne, Astrid en Rachelle.

Daarnaast werkt L-santé samen met een gespecialiseerd en gediplomeerd cosmetisch arts die eens per maand behandelingen uitvoert in onze salon in Veldhoven.

Kortom, verschillende specialisten staan bij ons voor u klaar.

Wij zien u graag bij onze Schoonheidssalon in Veldhoven!

Lieve groet

Team L-Santé

 

Kunnen we je ergens mee helpen?